Maison de maître à vendre

699000€

5 chambres 255 mètres carrés

Immoweb code : 11260693
Immoweb code : 11260693

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
255 mètres carrés habitables
122 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Deze authentieke herenwoning in neoclassicistische stijl, is gelegen op wandelafstand van het stadscentrum, openbaar vervoer en winkelstraten. U vindt in deze woning tal van authentieke elementen terug en kan genieten van een prachtige gevel. Dankzij de servitudeweg kan u eenvoudig naar de achterzijde geraken.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door tal van authentieke elementen hoge plafonds en een bergruimte. Verder vindt u een ruime bureelruimte terug en aan de achterzijde van het gebouw een verandaruimte die uitgeeft op de stadstuin. Verder heeft u hier toegang tot de studio die mits renovatiewerken een ideale investering is.

Boven ligt de ruime, lichtrijke leefruimte met een ingerichte keuken die uitgeeft op de eetkamer met zithoek. De naastgelegen tweede zitkamer kan ingericht worden als een extra slaapkamer met badkamer. Ook is er een lichtrijke verandaruimte voorzien waar u heerlijk kan ontspannen in alle seizoenen.

De tweede verdieping bestaat uit een ruime slaapkamer, mogelijkheid tot twee. Ook heeft u toegang tot de badkamer met dubbele wastafel, ligbad, toilet en douche. Achtergelegen is een ruim terras aanwezig. Tot slot is de derde verdieping bestaande uit drie slaapkamers onder het dak.

Heeft u interesse in dit eigendom? Neem dan contact op met onze makelaar Dimitry via [email protected] of +32 493 37 27 43.


Contacter