Maison de maître à vendre

1345000€

5 chambres 339 mètres carrés

Immoweb code : 11296955
Immoweb code : 11296955

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
339 mètres carrés habitables
178 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Maak kennis met deze exclusief afgewerkte en uiterst charmevolle herenwoning in het hart van centrum Brugge, gelegen op het pittoreske Sint-Jansplein op een steenworp van de Spiegelrei en de Grote Markt.

Deze 17de eeuwse herenwoning met charmante stadstuin en een terras boven werd recent gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen die zorgen voor de charme en het karakter van de woning.

Via de centrale inkomhal begeeft u zich naar de imposante 'doorzon' leefruimte , opgesplitst in een monumentale salonruimte, een eetplaats en in de lichtrijke uitbouw het keukengedeelte met kookeiland en een bijkomende eetplaats. Aan de andere zijde van de inkom bevindt zich een ruim bureel/bibliotheek die een open zicht heeft op het Sint-Jansplein. De woning geniet uitzonderlijk veel natuurlijke lichtinval wat zorgt voor een aangename beleving.

In de woning werd een personenlift geïnstalleerd die de toegankelijkheid en het overbruggen van de 4 niveaus ten goede komt.

Op de verdieping van de herenwoning, bevindt zich een riante slaapkamer met airco voorzien van een voorplaats (als bureelruimte) met annex een ingemaakte dressingwand en een badkamer voorzien van een inloopdouche en Japanse wc. De tweede slaapkamer beschikt eveneens over een badkamer en een inloopdressing.

De tweede verdieping werd ingericht en voorzien van 3 ruime slaapkamers en een badkamer die voorzien werd van een ligbad en een toilet.

De middeleeuwse kelder is omvangrijk en toegankelijk met de lift. De k

Contacter