Maison de maître à vendre

932500€

5 chambres 506 mètres carrés

Immoweb code : 11387481
Immoweb code : 11387481

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
506 mètres carrés habitables
525 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit betoverende dorpspaleis in het hart van Nevele biedt een uitzonderlijke ervaring. Gelegen op loopafstand van alles wat de omgeving te bieden heeft.
De top-ligging samen met het smaakvolle interieur en de ruime volumes maken het werkelijk uniek. Een ommuurde tuin met geleide fruitbomen zorgt voor totale privacy.

In de majestueuze hal, met authentische elementen, wordt u meteen betoverd door de elegante sfeer.
Een bureauruimte vooraan en biedt de mogelijkheid om er een vrij beroep uit te oefenen, terwijl de ruime leefruimte, in 2 verdeeld door een eigentijdse stalen wand met glas, met haar ingebouwde kasten en een houthaard zorgen voor een heel knusse sfeer.
De lichtrijke, recent heringerichte en ruime leefkeuken aan de tuinzijde, bevat een prachtig Falcon inductiefornuis en zorgt samen met de eethoek voor een rustig en gezellig gevoel.

Op de 1e verdieping leidt een riante nachthal met afzonderlijk toilet naar vier ruime slaapkamers, gekenmerkt door hoge plafonds. Een luxueuze dressing en charmante badkamer maken het plaatje compleet.

Het recent vernieuwd 2e verdiep biedt een slaapkamer met mezzanine, een riante badkamer en een indrukwekkende multifunctionele ruimte, met talloze mogelijkheden voor gebruik.

Een ruim kelderverdiep met aparte wijnkelder, completeert het geheel.
Achteraan de tuin bevinden zich een aparte garage en tuinberging in de voormalige bijgebouwen en stallen.

Mis de zeldzame kans niet om deze authentieke woning te verwerven !

Contacter