Maison de maître à vendre

449000€

5 chambres 301 mètres carrés

Immoweb code : 11139236
Immoweb code : 11139236

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
301 mètres carrés habitables
215 mètres carrés de terrain

Description

Maison de maître

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer ruim herenhuis in hartje Dendermonde met garage en tuin | bezoek op afspraak. Ontdek dit uiterste ruime herenhuis met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 301 m², gebouwd in het jaar 1919 en biedt tal van mogelijkheden in hartje Dendermonde. Wenst u te wonen in een rustige straat maar toch slechts op een steenworp van het bruisende stadscentrum? Wenst u een gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer, scholen, verbindingswegen? Lees dan zeker verder! Deze woning is het ideale pand voor grote gezinnen, een co-housingproject, het uitoefenen van een bijberoep of een zorgunit. Momenteel wordt de woning dan ook gebruikt als woonst annex erkende zorg unit. Kenmerken van de woning:
- 5 ingerichte slaapkamers met mogelijkheid tot creëren van extra slaapkamers; - Twee ruime woonkamers met zicht op co-housen/zorgunit; - Geriefelijke garage voor het veilig stationeren van de wagen of bergen van fietsen.
- Extra bergzolder voor het stockeren van spullen en mogelijkheid deze verdieping af te werken; - Conform elektriciteitsattest ; - Vernieuwd dak en plat dak, alsook is de cv ketel vernieuwd doormiddel van een condensatieketel 'Energieklasse A' in 2020; - Gezellige zuid gerichte tuin om in te ontspannen; - Authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de warmte en allure van dit authentieke herenhuis. Dit is jouw kans op een exclusief en comfortabel leven in het hart van d

Contacter