Maison de maître à vendre

1150000€

4 chambres 403 mètres carrés

Immoweb code : 11232015
Immoweb code : 11232015

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
403 mètres carrés habitables
326 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze unieke herenwoning, een meesterwerk van eclectische stijl, met een perfecte balans tussen historisch erfgoed en moderniteit. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 403 m² en een grondoppervlakte van 326 m², biedt deze woning voldoende ruimte.

De woning heeft een kwalitatieve renovatie ondergaan in 2005, waarbij zorgvuldig de authentieke elementen bewaard zijn gebleven, waardoor het karakter en de charme behouden zijn gebleven.

Een uniek kenmerk van deze woning is de veelzijdigheid van het gelijkvloers, dat perfect geschikt is voor vrije beroepen of als kantoorruimte, waardoor het een ideale oplossing biedt voor wie werk en privé wil combineren.

Met twee volledig uitgeruste keukens, twee badkamers en vier weelderige slaapkamers, biedt deze woning alle ruimte en voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. De grote zolder biedt extra mogelijkheid voor opslag. Alsook, is de woning volledig onderkelderd.
Verder is er nog een grote zuidgeoriënteerde tuin met een extra opslagruimte, voorzien van isolatie en elektriciteit.
Geniet van de luxe van ruimte, comfort en authenticiteit in deze schitterende herenwoning, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een stukje geschiedenis. Boek vandaag nog uw afspraak in via: gasmeterlaan92.rosseel.be

Contacter