Maison de maître à vendre

685000€

5 chambres 205 mètres carrés

Immoweb code : 11199625
Immoweb code : 11199625

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
205 mètres carrés habitables
150 mètres carrés de terrain
Disponible le : 31/12/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bezoekdagen op 3, 6 en 7 april, na afspraak. Inschrijven via mail. Geen Immo aub.

Ontdek dit volledig gerenoveerd herenhuis, perfect gelegen in een rustige straat nabij het hart van Gent. Dit unieke herenhuis met neoclassicistische voorgevel biedt een ideaal evenwicht tussen stedelijke bereikbaarheid en luxe comfort.

Belangrijkste kenmerken zijn een ruime keuken met hoogwaardige apparatuur en een keukeneiland, een grote eetkamer en een lichte living die toegang biedt tot een zuidgeoriënteerd terras en een schaduwrijke tuin met kerselaar en vijgeboom. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, regendouche en whirlpoolbad. Verder zijn er een handige waskamer en een apart toilet met wastafel. De 5 ruime slaapkamers met grote dubbele ramen kunnen eveneens dienstdoen als bureauruimtes.

Uitgerust met zonnepanelen met batterij, binnen- en buitenzonwering, rolluiken, dakisolatie en een groendak, belichaamt dit huis duurzaam wonen. Het hele huis werd in 2018 verder voorzien van eiken parketvloeren, netwerkaansluitingen en dubbele beglazing. Het biedt tenslotte nog een ruime kelder met extra faciliteiten en een aansluiting voor mogelijk een tweede toilet op het gelijkvloers.

Gelegen op een gegeerde toplocatie in Sint-Amandsberg, op wandelafstand van winkels, scholen, parken en horeca en op minder dan 10 minuten fietsen van het Gentse stadscentrum, combineert dit huis historische charme met moderne luxe. Een ideale oase van rust in de stad.


Contacter