Maison de maître à vendre

750000€

5 chambres 285 mètres carrés

Immoweb code : 11291466
Immoweb code : 11291466

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
285 mètres carrés habitables
670 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze uiterst unieke herenwoning kan je pal in het historisch stadscentrum van Ieper terugvinden. Enkele troeven van deze parel in hartje Ieper zijn de aanwezigheid van 5 slaapkamers, garage en zongerichte tuin en dit op maar liefst een perceel van maar liefst 670m².

De indeling van deze charmante woning is als volgt:
Via de royale inkomhal met apart gastentoilet kom je bij de voorplaats ingericht als zitplaat voorzien van ingemaakte kasten, terug in de inkom passeer je voorbij de prachtige traphal tot bij de zeer ruime en lichtrijke woonkamer voorzien van een groot raampartij waar je een fenomenaal zicht hebt over de tuin en waar het haardvuur zorgt voor de gezelligheid. Terug in de hal kom je tot bij de volledig ingerichte keuken met aansluitend een wasplaats en toegang tot de ruime droge kelder.

Via de authentieke traphal krijgt men toegang tot het eerste verdiep daar zijn 3 zeer ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en lavabomeubel. Op het tweede verdiep zijn opnieuw 2 zeer ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, toilet en lavabomeubel.

Buiten treffen we een prachtige zuidwest gerichte tuin aan voorzien van terras waar je languit kan genieten van de rust en ruimte en dat in het hartje van Ieper! Verder is de garage toegankelijk via de tuin en biedt deze uitweg via de Slachthuisstraat.

* Uniek pand in het historisch stadscentrum.
* Uiterst centrale ligging.
* Ruime zongerichte tuin.
* Garage en uitweg via de slachthuisstraat.

Contacter