Maison de maître à vendre

487000€

5 chambres 385 mètres carrés

Immoweb code : 11308406
Immoweb code : 11308406

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
385 mètres carrés habitables
1900 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Herenhuis

Désolé il n'y a pas de traduction française. Met trots presenteren wij het Wit Kasteeltje, een historisch herenhuis daterend uit 1835, gelegen in Heppen. Dit unieke pand, voorheen een charmante Bed & Breakfast, biedt een zeldzame kans om te wonen in een stukje tijdloze geschiedenis.

Stap binnen en word betoverd door de authentieke charme die dit kasteeltje te bieden heeft. Met 8 ruime kamers biedt het volop mogelijkheden voor een comfortabel en veelzijdig verblijf. Geniet van de prachtige architectonische details die de tand des tijds hebben doorstaan, zoals de sierlijke gevel en de karakteristieke ramen.
Momenteel zijn er 5 afgewerkte slaapkamers maar dit kan uitgebreid worden naar 8 stuks!

Kenmerkend zijn de gezellige TVkamer met kachel en de kantoorruimte. Verder is een zeer ruime woonkamer die aansluit bij de keuken. Van hieruit heb je een formidabel zicht op de tuin met siervijver en boomgaard.
Het Wit Kasteeltje wordt omgeven door een schilderachtige tuin met siervijver en boomgaard en beschikt bovendien over een idyllisch koetshuis. Dit bijgebouw (met zolderruimte) biedt niet alleen plaats voor uw wagens, maar kan ook worden getransformeerd tot een inspirerend kantoor of een gastenverblijf, waardoor het domein nog meer mogelijkheden biedt.

Gelegen in het hart van Heppen, biedt deze locatie het beste van twee werelden: authentieke rust en de nabijheid van alle voorzieningen die u nodig heeft. Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving of maak e

Contacter