Maison de maître à vendre

599000€

4 chambres 320 mètres carrés

Immoweb code : 11301545
Immoweb code : 11301545

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
320 mètres carrés habitables
576 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een exclusieve burgerwoning op een toplocatie in het centrum van Lokeren? Gevonden!

De uitstekende ligging nabij het centrum, station en winkels, het ruime perceel (530m²), de grote bewoonbare oppervlakte (310m²) en de vele mogelijkheden met het pand voor vrije beroepen zijn enkele sterke punten.

Indeling:
GLV: Ruime inkomhal met vestiaire en toegang tot de ruime kelder. Via de dubbele deur kom je terecht in de ruime leefruimte met zithoek en bar. Verder heb je hier toegang tot het achtergelegen zonnige terras en naar de mooie groene aangelegde tuin. Hier is het steeds heerlijk vertoeven! Achteraan het perceel bevindt zich de dubbele garage met achteruitweg. Naast de woning bevindt zich een ruime oprit.
Verder is er nog een apart toilet, 2 ingerichte bureau's aan straatkant ideaal voor een handelspraktijk (voormalige dokterspraktijk).
1°V: Nachthal, 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een apart groot terras heeft. Verder is er nog een badkamer met douche, ligbad, lavabo in meubel en toilet.
Zolder: Prachtige ingerichte loft met keuken, te gebruiken voor diverse doeleinden (studio/mancave/ extra slaapkamers) deze geeft toegang naar de open geïnstalleerde keuken met een bovenverdieping en airco.

Extra troeven:
- Woning met authentiek karakter en sfeervolle elementen
- Ideaal voor vrije beroepen of om woon/werk te combineren
- Centrale ligging op wandelafstand van winkels, station, scholen
- Toplocatie in de residentiële Groendreef te Lokeren

Word

Contacter