Maison de maître à vendre

399000€

4 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11291079
Immoweb code : 11291079

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
185 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit stijlvolle herenhuis is gelegen in het bruisende centrum van Mol met ruime keuze aan horecagelegenheden en de winkelstraat op een steenworp afstand. Op korte wandelafstand vindt men ook alle voorzieningen zoals: ziekenhuis, station, supermarkten, scholen, banken, gemeentehuis, etc.

U betreedt het pand door een dubbele voordeur waarna u via de ruime hal, met glas-in-lood versiering, toegang krijgt tot de living of de ruime leefkeuken. Het hoge plafond doorheen het pand geeft een zeer ruimtelijk gevoel. De klassieke living is voorzien van klapdeuren. Keuken en bijkeuken geven toegang tot een toilet en overdekt terras, wat af te sluiten is door een rolluik met deur. Hieraan ligt de stadstuin met betegeld terras en berging. Achterin bevindt zich het servitude pad naar de straat.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. Een vaste trap leidt u naar de 2e verdieping met een slaapkamer en aansluitend een zolder, welke nog verder uit te breiden is in de hoogte.

De woning is geheel onderkelderd en voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen. Het keukenraam is wel nog enkelglas. Op sommige plaatsen zijn kunststof rolluiken geplaatst. De living, de gang en slaapkamers hebben een houten vloer. De CV-ketel op aardgas is nieuw geplaatst in 2021. Elektriciteit- en gasmeter zijn digitaal. Gunstige onroerende voorheffing van 415 eu/j.

Ideaal te renoveren als gezinswoning of voor 2 appartementen.

Kijkdagen op 11, 12, 18 & 19 mei 2024.

Contacter