Maison de maître à vendre

325000€

4 chambres 209 mètres carrés

Immoweb code : 11310747
Immoweb code : 11310747

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
209 mètres carrés habitables
190 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hôtel particulier

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren herenwoning met stadstuin gelegen te Tienen, Oude Vestenstraat 19 met aansluitend een handelsruimte en een dubbele ondergrondse garage te Tienen, Leuvensestraat 15-19.
De woning omvat op het gelijkvloers een inkom- en een traphal, een ruime woonkamer met eetplaats, een keuken met toegang tot de stadstuin. De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, twee slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping heeft een nachthal, twee slaapkamers en een badkamerruimte. Het derde verdiep is zolderruimte van ca. 50m2 (inrichtbaar). Achterin de stadstuin bevindt zich het bijgebouw/werkhuis van 55m2 met aansluitend een handelsruimte van ca 56m2, een totale bruikbare oppervlakte van ca 110 m2, perfect geschikt voor het uitbaten van een zelfstandige activiteit. Onderin bevindt zich de dubbele ondergrondse garage van ca 31m2, bereikbaar via de Leuvensestraat.
Voor wie op zoek is naar een ruime stadswoning, die je volledig kan renoveren naar eigen wens én een zelfstandig beroep wenst uit te oefenen in het centrum van Tienen, is dit een opportuniteit!
Aarzel dan niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding. Meer info en foto's op www.co-immo.be - T 0474 /293 793.
EPC 301 (woning) - EPC label F (handel), onderworpen aan de renovatieverplichting https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/niet-residentiele-gebouwen/verplichtingen-voor-niet-residentiele-gebouwen/renovatieverplichting-voor-niet-resi

Contacter