Maison de maître à vendre

3 chambres 216 mètres carrés

Immoweb code : 10477701
Immoweb code : 10477701

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
216 mètres carrés habitables
1871 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Magnifiek gerenoveerde woning met behoud van authentieke charme.

De initiële woning dateert van 1934. Anno 2011 werd er een totaalrenovatie gedaan en werd er een deel nieuw aangebouwd. De oorspronkelijke ziel van het huis komt hier en daar nog naar boven met de charmegevel als unieke pronkstuk.

Het salon, de eetruimte en de keuken vormen één open geheel met optimale relatie met het aansluitende terras en de tuin. Het gelijkvloers biedt verder nog een gastentoilet, wasplaats en een eerste badkamer met ligbad.

De eerste verdieping telt twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche en toilet. De afgewerkte zolderverdieping biedt mogelijkheden als hobbykamer of kan makkelijk heringedeeld worden naar 2 slaapkamers.Zo heeft u mogelijks vier slaapkamers waar u overal opstaat met uitgestrekte zichten over de velden en weides.

De tuin is mooi aangelegd met allerlei bomen en hagen. Dit creert verschillende gezellige hoekjes waar men tot rust kan komen. Met zijn oppervlakte van een 18 are zullen uw kinderen en/of viervoeters geen plaats tekort komen!

Extra troeven;
- Gunstige verbinding A12 Brussel/Antwerpen
- Elektriciteit conform
- Geen renovatieverplichting
- Ruime garage
- Wandel- en fietswegen in de directe omgeving

Contacter