Maison à louer

1075€ par mois

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11358258
Immoweb code : 11358258

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
363 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/07/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Pal in het centrum van Aalter, vlakbij scholen, winkels, openbaar vervoer en de belangrijkste uitvalswegen vindt u deze mooie halfopen eensgezinswoning. Deze woning ligt op het einde van een rustige, doodlopende straat.

Via de voortuin met ruime oprit (zowel voor als naast het huis), komt u binnen in de inkomhal met apart toilet en toegang tot de lichtrijke woonkamer met gezellige gashaard. Aansluitend vindt u een smaakvol ingerichte en volledig geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin (met terras) en aanpalende keukenberging. De keuken heeft ook een rechtstreekse toegang tot de garage (met automatische poort).

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers (1 master bedroom en 2 kinderkamers/bureauruimtes), een praktische berging en een badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en deels afgeschermd toilet. Een zolderluik geeft toegang tot een grote zolderruimte (bergruimte).

Achteraan in de tuin staat een tuinhuis en een ruime tuingarage. Als extra troef beschikt deze woning ook over zonnepanelen.

Met haar rustige, centrale ligging in een kindvriendelijke buurt, is dit de ideale huurwoning voor alleenstaanden, koppels en gezinnen.

Maak vandaag nog een afspraak om deze knusse woning te bezichtigen.

Contacter