Maison à louer

1800€ par mois

4 chambres

Immoweb code : 11405620
Immoweb code : 11405620

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
Disponible le : 15/06/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze stijlvolle woning steelt uw hart vanaf het moment u de statige voordeur opent.
Mooie moulures, fantastische glas-in-lood details, hoge plafonds, parket vloeren en grote lichte ruimtes typeren dit prachtige huis.

Via de brede hal, komt u binnen in de sfeervolle leefruimte aan de voorkant van het huis. Hier is plaats om een gezellige zithoek te maken en, indien gewenst, nog een bibliotheek of kantoorruimte. Vervolgens kom je in de grote eetkamer met aansluitend de volledig vernieuwde en luxueus geïnstalleerde keuken met werkeiland. Snel even ontbijten of een hapje eten kan aan de bar, maar ook voor uitgebreid koken met vrienden of je eigen familie is deze plek uiterst geschikt.
Vanuit deze gezellige keuken kan je naar de heerlijk zonnige tuin die ook nog een leuk overdekt terrasje heeft.

Op de bovenverdiepingen zijn er 4 ruime slaapkamers en een grote badkamer met charmant losstaand bad, een lavabo, een douche en een toilet. Ook op het gelijkvloers is er een gastentoilet met handenwasser.

De ligging in een rustige straat vlakbij het centrum, het centraal station, openbaar vervoer, scholen, winkels, deelfietsen en -auto’s, is een extra troef. Zin om de benen te strekken: Park Spoor Noord ligt op 2 minuten wandelen.

Laat de kans om van dit heerlijke huis uw nieuwe thuis te maken niet voorbij gaan! Contacteer mij op [email protected]

Contacter