Maison à louer

1190€ par mois

3 chambres 146 mètres carrés

Immoweb code : 11312959
Immoweb code : 11312959

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
146 mètres carrés habitables
350 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Landelijk gelegen, half-open gerenoveerde woning, 3slpk, tuin en geïsoleerde garage van 22m².

Deze recent gerenoveerde, energiezuinige woning bevindt zich in het landelijke Kieldrecht op wandelafstand van een bushalte. Er zijn drie scholen in de onmiddelijke omgeving.

Je komt binnen in de inkomhal waar een apart toilet is met handwasser en de trap om naar boven te gaan. In de ruime living kijk je uit op de voortuin en kan je naar de volledig vernieuwde keuken gaan. De keuken is uitgerust met een ingebouwde oven, inductiekookplaat, dampkap, koelkast en vaatwasser. De keuken kijkt uit op de tuin en via een terrasraam kan je rechtstreeks naar buiten. Naast de keuken is er een aparte berging voorzien met plaats voor de wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping bevinden zich de masterbedroom, 2 kinderkamers en de badkamer met 2 lavabo's, ligbad met douchescherm en toilet. Verder naar boven is er een afgewerkte, geïsoleerde zolder die bereikbaar is met een inschuifbare trap.

De woning wordt verwarmd met warmtepomp en heeft EPC score C. Deze warmtepomp kan ook gebruikt worden als airco.

De ruime geïsoleerde garage (22m²) is bereikbaar met een poort via de oprit van het huis, of via een toegangsdeur vanuit de tuin. De achtertuin is volledig omheind en bereikbaar met afsluitbaar hek. De gazon word word opnieuw aangelegd

De woning is beschikbaar vanaf 1 mei

Voor inlichtingen 0473 95 12 56 's morgens of 's avonds. Bezichtigen enkel na afspraak.

Contacter