Maison à louer

5 chambres 274 mètres carrés

Immoweb code : 11095459
Immoweb code : 11095459

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
274 mètres carrés habitables
740 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-huur/boechout-provinciesteenweg-662

Deze recent gerenoveerde woning met 5 slaapkamers, tuin en garage vinden we terug in het fijne Boechout. De ligging is ideaal: vlakbij allerhande invalswegen, winkels, openbaar vervoer,... De woning is zeer energiezuinig (EPC B!) en is voorzien van zonnepanelen.

Gelijkvloers vinden we de inkomhal met apart toilet. In de grote leefruimte is het met zijn vele raampartijen aangenaam vertoeven. De ruime keuken met eiland beschikt over alle nodige toestellen van uitstekende kwaliteit (gasvuur, ingebouwde dampkap, ingebouwde oven en microgolf, koelkast,...). Ook is hier voldoende ruimte voor een eettafel. Via de keuken betreden we de zonnigeen onderhoudsvriendelijke tuin, voorzien van een aangenaam terras. Achteraan is er een handige tuinberging.

De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers en een eerste badkamer. Deze is voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Een tweede badkamer met ligbad en enkele lavabo bevindt zich op de tussenverdieping. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 extra slaapkamers.

Verder is er nog een garage, voorzien van elektrische poort. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid dankzij de zeer ruime oprit.

De woning is onmiddellijk beschikbaar! 

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem rechtstreeks contact op met Frederik op het nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected]. Tot binnenkort!

Contacter