Maison à louer

4 chambres 309 mètres carrés

Immoweb code : 11121101
Immoweb code : 11121101

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
309 mètres carrés habitables
1008 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je opzoek naar een ruime en energiezuinige woning? Dan is deze open bebouwing uit 2010 precies wat je zoekt!

De woning kan je betreden op drie manieren: langs de voordeur, dan word je verwelkomd door een ruime inkomhal en een gastentoilet. Je kan ook binnenkomen langs de zijkant, dan kom je terecht in een aparte bureauruimte met wachtkamer en een extra toilet. Ideaal voor wie vanuit huis werkt.

De laatste mogelijkheid is langs de andere zijdeur waar je binnenkomt via de garage met aansluitend een berging die dan weer toegang geeft tot de open keuken. De lichtrijke leefruimte is voorzien van een gezellige openhaard.

Op de bovenverdieping bevindt zich de masterbedroom met een terras en aansluitend een dressing die leidt naar de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele lavabomeubel. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers en een douchekamer aanwezig. Ook op deze verdieping is er een apart toilet voorzien.

Op de tweede verdieping tref je een ruime zolderkamer aan die naar eigen wens kan worden ingericht als slaapkamer, speelkamer, bureau of andere.

Mocht dat nog niet voldoende ruimte zijn, is er ook nog een droge kelder waar er veel opbergruimte is.

Buiten vind je een grote tuin met een zonnig terras waar het aangenaam vertoeven is bij mooi weer. Daarnaast is er ook nog een overdekt terras met een tuinberging, perfect om te barbecueën of om beschut te zitten tijdens een regenbui.

Kortom, deze energiezuinige open bebouwing uit 2010 biedt alles wat je nodig he…

Contacter