Maison à louer

1475€ par mois

4 chambres 251 mètres carrés

Immoweb code : 11285876
Immoweb code : 11285876

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
251 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. WENST U EEN BEZOEK? SURF NAAR ONZE SITE: WWW.INFINIMO.BE > ZOEK DE DESBETREFFENDE EIGENDOM > REGISTREER U VIA DE KNOP ‘PLAN EEN BEZOEK’.
Deze volledig gerenoveerde woning is gelegen op een boogscheut van Gent en bevindt zich in een rustige en aangename buurt. Centraal gelegen in een groene omgeving tussen de velden, nabij winkels, openbaar vervoer en vlotte verbindingswegen.
De woning werd volledig onderhanden genomen en zo is er een nieuwe chauffageketel, nieuwe beglazing, nieuwe keuken, ....
Via de inkomhal met gastentoilet heeft u toegang tot de lichtrijke leefruimte met vlotte verbinding naar de keuken die van alle toestellen werd voorzien. Naast de keuken heeft u nog een bijkeukenvoorzien van een handige achterdeur en aansluiting voor wasmachine/droogkast.
Via de keuken kunt u ook naar de hal. De hal geeft nog toegang tot 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van bad met mogelijkheid douche, lavabo en ingemaakte kasten.
Op de eerste verdieping heeft u 2 volwaardige slaapkamers en een ruim toilet met lavabo. Eveneens heeft u op dit verdiep een grote polyvalente ruimte waar u uw hobby's kunt uitoefenen, die als kinderkamer kan dienen of gewoon opslagruimte. Hier heeft u ook toegang tot de zolder.
Extra troeven zijn zonder twijfel het terras, een losstaande garage en de tuin.
Kortom, een woning die absoluut het ontdekken waard is!

Contacter