Maison à louer

120 mètres carrés

Immoweb code : 10604424
Immoweb code : 10604424

Aperçu

120 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen'. Na invullen van ‘mijn huurprofiel' koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

Sommige van weergegeven foto's zijn referentiefoto's. Zelfde afwerking, zelfde materialen.

In de Stropstraat vindt u deze ruime woning met zeer goede, centrale ligging met snelle bereikbaarheid tot de E40, de ring van Gent, het Sint-Pietersstation, en afrit op snelweg 660 m. Het pand is ook vlot bereikbaar via het openbaar vervoer (bus en tram). Mobiliteit-score Realo: 86%!

Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een ruime woonkamer met parketvloer, een volledig uitgeruste keuken (ingebouwde oven,inductiekookplaat, dampkap, vaatwasser), toilet en bergruimte. Aansluitend aan de woonkamer is er toegang via een schuifdeur tot een terras in blauwe hardsteen met tuin.

De eerste verdieping bestaat uit een lichtrijke slaapkamers bekleed met sisal tapijt, een badkamer uit parket met ligbad met jets, regendouche en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping vinden we de volgende twee slaapkamers. Op de zolderverdieping is er een laatste slaapkamer die kan afgesloten worden.

Contacter