Maison à louer

1 chambre 24 mètres carrés

Immoweb code : 11089927
Immoweb code : 11089927

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
24 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

Let op: de meubels zijn niet hetzelfde als op de foto's. De meubels bevatten: tafel + 2 stoelen, commode, kleerkast en evt. lattenbodem.

Prachtig gerenoveerd appartement op de eerste verdieping, op slechts enkele minuten van het bruisende centrum van Gent! Dit appartement heeft een indrukwekkende mobiscore van 9,5 en beschikt over een energiezuinig EPC-label B.

Het appartement is onlangs gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. De keuken is volledig uitgerust met alle nodige apparatuur en biedt veel opbergruimte.

Het appartement beschikt over een aparte badkamer met douche en toilet. Er is geen voorziening voor aansluiting wasmachine. Op de benedenverdieping van het gebouw is er een berging voorzien waar u uw fietsen veilig kan stallen.

Dankzij de uitstekende locatie van het appartement zijn alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, openbaar vervoer en verschillende campussen. Bovendien biedt de buurt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste uitvalswegen.

Contacter