Maison à louer

1 chambre 60 mètres carrés

Immoweb code : 11097632
Immoweb code : 11097632

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
60 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

Gelegen aan de Brabantdam in het bruisende centrum van Gent, ontdekken we dit smaakvol gerenoveerde appartement met een overvloed aan natuurlijk licht en bewaard gebleven authentieke elementen. Zodra men binnenstapt, wordt men verwelkomd door een open leefruimte. Om de hoek bevindt zich de ruime keuken, compleet uitgerust met alle benodigdheden zoals een oven, vaatwasser en koelkast.

Via de schuifdeur in de leefruimte komen we terecht in de slaapkamer. De slaapkamer beschikt over ingemaakte kasten, aan opbergruimte dus geen gebrek. Via het raam in de slaapkamer komen we op het zonnige dakterras.

De badkamer en slaapkamer worden verbonden door een functionele schuifdeur. De moderne badkamer met marmeren look bevat een inloopdouche en brede lavabo. De badkamer herbergt een ingebouwde wasmachine, waardoor het wassen van kleding eenvoudig en efficiënt wordt geïntegreerd in deze ruimte.

De woning wordt bemeubeld verhuurd. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.



Contacter