Maison à louer

1050€ par mois

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11355768
Immoweb code : 11355768

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
48 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/08/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Arsenaalstraat! Moderne, instapklare woning met 100m² bewoonbare oppervlakte, volledig gerenoveerd, in de bruisende wijk Moscou te Gentbrugge. De mobiliteitsscore is uitstekend door de centrale ligging vlakbij toegangswegen (naar Antwerpen, Brussel en Oostende), treinstations (Merelbeke en Gentbrugge), bussen en trams. Op een steenworp van centrum Gent en dichtbij het natuurgebied Gentbrugse Meersen, het Liedemeerspark en de Arsenaalsite.

Je komt binnen in een inkomhal met vestiaire en toilet. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime leefkeuken met hoge plafonds, een volledig uitgeruste keuken, ingebouwde kasten en een klein koer voor vuilbakken en GFT.
Via de trap kom je terecht in een ruime, lichtrijke living op de eerste verdieping. Door de hoge plafonds met houten balken, de warme houten vloer en de vele ramen is het heerlijk vertoeven. De living geeft uit op een zuidgericht terras, waar je een ganse namiddag kan genieten van de zon.

We nemen de trap naar de tweede verdieping en stappen binnen in de badkamer met leuke retro vloer, voorzien van regendouche, lavabomeubel en een tweede toilet. Daarnaast bevindt zich de master bedroom met ruime kleerkast. Tenslotte is er een tweede kleine kamer die dienst kan doen als tweede slaapkamer, bureau of dressing.

Deze moderne woning is beschikbaar vanaf 01/08/'24. Deze woning werd 3 jaar geleden volledig gerenoveerd en is daardoor energiezuinig. Alle ruimtes zijn voorzien van belichting en gordijnen.

Contacter