Maison à louer

2 chambres 112 mètres carrés

Immoweb code : 10800954
Immoweb code : 10800954

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
112 mètres carrés habitables
73 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een instapklare gesloten bebouwing in Hamme?
Dan is dit de perfecte huurwoning voor u, lees snel even verder!

Noteer de aanwezigheid van een garage voor het parkeren van uw wagen of voor het stockeren van extra materiaal, fietsen, etc. Verder is deze woning centraal gelegen in het hartje van Hamme nabij verschillende handelszaken en invalswegen.

Indeling:
Gelijkvloers: je komt de woning binnen langs de inkomhal waarbij de garage zich aan de rechterkant bevindt. Momenteel wordt de garage gebruikt als bergruimte maar je kan hier perfect jouw wagen in parkeren. Tevens voorziet de garage in de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Wanneer we verder door de woning lopen, vinden we de gezellige leefruimtemet open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Vanuit de keuken hebt u toegang tot de kleine binnenkoer (4m2). Achteraan de keuken is er nog een apart gastentoilet. Eerste verdieping: vanuit de nachthal bereikt u de grote slaapkamer met bijhorende klerenkast en de tweede, kleinere slaapkamer die kan dienen als kinderkamer, hobbykamer, bureau of dressing. Verder vind je nog de badkamer voorzien van een toilet, een douche en een wastafel in een meubel.

Noteer dat het EPC werd opgemaakt vòòr de vele aanpassings- en renovatiewerken (isolatie, dakisolatie, een nieuwe rendementsketel en enkele nieuwe ramen) in de woning. Het EPC vandaag zal dus helemaal niet meer hetzelfde/zó hoog zijn.

Deze lichtri

Contacter