Maison à louer

890€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 11348814
Immoweb code : 11348814

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
700 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met een goede ligging? Dan is deze woning iets voor u.

Deze open bebouwing is gelegen nabij het centrum van  Lovendegem. Scholen, winkels, openbaar vervoer zijn op wandel-en fietsafstand. Deze woning is bovendien vlot bereikbaar via diverse invalswegen (N9-R4: 10min E40: 15min)

De indeling van de woning is als volgt.

Op de benedenverdieping: De lichtrijke inkomhal geeft aansluiting naar de ruime woonkamer met marmeren schouw en eetplaats. Deze woning heeft een aparte keuken die voorzien is van een oven, dubbele spoelbak en geriefelijke kelder. Daarnaast is er ook een ruime berging aanwezig die kan dienen als washok ( aansluiting voor wasmachine, droogkast en vaatwasser aanwezig) en opslagruimte. Bovendien is er ook nog de garage met smeerput. Als laatste mag de zonovergoten tuin zeker niet vergeten worden.

Op de bovenverdieping: 2 ruime slaapkamers (17 en 22m2), een gezellige bureauruimte en badkamer met ligbad en toilet.

In de maand mei zullen er nog een aantal energetische renovaties plaatsvinden waardoor EPC-label D zal behaald worden (hoge condensatieketel, vervanging ramen). Daarnaast zal er ook nog laminaat voorzien worden op de bovenverdieping.

Kortom deze woning (die vrij is vanaf begin juli) is zeker het ontdekken waard. Maak een afspraak via [email protected] voor onze bezoekmoment. Tot snel!

Contacter