Maison à louer

3 chambres 320 mètres carrés

Immoweb code : 7005991
Immoweb code : 7005991

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
320 mètres carrés habitables
13900 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtig gerenoveerde villa onder architectuur van Jan Weyts op en met grond van ca. 1,3 ha. Op het gelijkvloers inkomhal met toilet en vestiaire, ruime woonkamer met aansluitend bar, bureuaruimte, volledig ingerichte luxe-keuken en garage. Op de verdiepingen bevinden zich 3 mooie slaapkamers, een dressing en 2 ingerichte badkamers. In de kelderverdieping bevindt zich de wasplaats, de CV-ruimte en extra bergruimte. Gezellige, volledig omheinde tuin met extra garage en tuinberging.

Prachtig stijlvol geheel!!

Gelijkvloers
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire betreedt u dit juweeltje. U komt eerst in de bar dewelke toegang biedt tot de bureauruimte (afgesloten met dubbel openslaande deuren) en naadloos aansluit op de gezelligewoonkmamer. Deze is voorzien van open haard en biedt extra cachet door de volledig uit glas bestaande erker, dewelke u een zeer ruimtelijk gevoel geeft en een prachtig zicht biedt op de tuin achteraan. Aansluitend treft u de volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Inpandige garage van waaruit u toegang heeft tot de kelderverdieping waar zich de wasplaats en de CV-ruimte bevinden.

1ste verdieping
Op de eerste verdieping is de masterbedroom gelegen met aansluitend dressing en volledig ingerichte badkamer (2 wastafels, douche, ligbad en toilet)

2de verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 kinderkamers, een ingerichte douchekamer (douche en wastafel) en apart toilet.

Bijzonderheden:
- Zeer ru

Contacter