Maison à louer

3 chambres

Immoweb code : 10182157
Immoweb code : 10182157

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze fantastisch afgewerkte recent gebouwde woning is gebouwd naar de nieuwste bouwnormen en is gelegen op wandelafstand van het commercieel centrum van Oostkamp.

De lichtrijke woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en ruimte voor een vestiaire, een ruime en lichtrijke leefruimte met plaats voor zit- en eethoek (voorzien van automatische zonnescreens), een open volledig ingerichte keuken met kookeiland (voorzien van keramische kookplaat, combi-oven, dubbele spoelbak, dampkap, inbouwkoelkast en vaatwasmachine), 2 ruime bergingen annex wasplaats annex stookplaats, drie slaapkamers (1x 2 persoons- en 2x 1 persoons) waarvan 2 toegang hebben tot een balkon, een badkamer met dubbele lavabo en ruime inloopdouche. Via een uitschuifbare trap is een ruime zolder bereikbaar.

Bij de woning hoort een inpandige garage met manuele sectionale poort en een volledig afgesloten terras aan de rechterzijde van de woning en een aangelegde tuinstrook aan de linkerzijde en vooraan aan de woning.

De woning werd geschilderd in eindafwerking en alle lichtarmaturen werden geplaatst, tevens werden gordijnen voorzien in de leefruimte en in de nachthal op de zijgevel.

Er wordt een vaste kost gevraagd van €45,00 voor het onderhoud van de vaste ramen en de tuinsstrook aan de linkerkant van de woning.

Dankzij de goede ligging zijn verschillende winkels, diensten en openbaar vervoer op wandelafstand.
Tevens is een uitstekende verbinding met de E40 zeer nabij.

Troeven: nieuwbouw | zeer energie

Contacter