Maison à louer

3 chambres 174 mètres carrés

Immoweb code : 9449001
Immoweb code : 9449001

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
174 mètres carrés habitables
601 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Prachtig gerenoveerde vrijstaande woning met 3 slaapkamers, tuin en dubbele garage op 601m² in Oostrozebeke.

Ligging : nabij centrum Oostrozebeke. Op fietsafstand van bakker, slager, openbaar vervoer, scholen, ...

Indeling : We komen binnen in de woning via de inkomhal met bezoekerstoilet voorzien van handenwasser. Rechts komen we in de ruime, lichtrijke woonkamer (3,8 x 4,3m + 4,5 x 5,5m) met salon, eetplaats en houtcassette. Deze beschikt over grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Naast de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze beschikt over een keramische kookplaat, koelkast, dubbele spoelbak, dampkap, oven, microgolf en vaatwas. Tevens is er nog een provisieberging/kelder en ruime wasplaats (3,3 x 8,8m) met voorziening voor wasmachine en een apart toilet.

Op het gelijkvloers zijn er 3 ruime slaapkamers resp. van 2,8 x 3,7m; 3,5 x 3,6m en 3,7 x 3,8m. Daarnaast hebben we nog de badkamer voorzien van een dubbele wastafel + spiegel, inloopdouche en ligbad.  

Zolder : tevens beschikt de woning ook over een grote zolder. Deze zolder loopt over de hele woning en kan dienst doen als stockageruimte.

Garage : naast de woning is er nog de dubbele garage (5,8 x 6,9m) met automatische sectionaalpoort. Voor en naast de woning is er ook nog een oprit waar er een auto kan geparkeerd worden.

Tuin : de woning beschikt over een zongerichte tuin met aangelegd terras.

PLUSPUNTEN :
- Nabij centrum

Contacter