Maison à louer

1100€ par mois

4 chambres 203 mètres carrés

Immoweb code : 11307525
Immoweb code : 11307525

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
203 mètres carrés habitables
620 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/07/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN GELIEVE EEN BEZOEK AAN TE VRAGEN/ VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP.

Charmante en uiterst verzorgde vrijstaande woning met maar liefst 4 slaapkamers en een mooie zuid tuin met zicht op de achterliggende velden. Het EPC werd opgemaakt vóór de plaatsing van de zonnepanelen. Ondertussen zijn er 12 zonnepanelen geplaatst dus de EPC score is in realiteit gunstiger!

Indeling:
De woonkamer is ruim en karaktervol. De oude elementen en de open haard zorgen voor een authentieke sfeer en gezelligheid. Van hieruit kan je via een schuifraam naar de veranda. Heerlijk gelegen met zicht op de tuin. De perfect onderhouden keuken biedt veel kastruimte en is ingericht met een vaatwasser, keramische kookplaat, oven en koelkast. De hal geeft toegang naar 2 slaapkamers (beiden voorzien van rolluiken, een badkamer en de wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast. Hier bevindt zich ook de achterdeur om de tuin te betreden. Op het gelijkvloers bevindt zich tenslotte nog een gastentoilet bij de traphal en de garage die ruimte biedt voor 1 wagen en nog wat extra spullen zoals bv. een diepvriezer.

Boven zijn er 2 slaapkamers waarvan 1 een lavabo heeft. Verder is hier nog een zolderruimte.

De tuin is op het zuiden gericht. Hier vertoef je in alle rust met zicht over de velden. De tuin is volledig omheind en heeft 2 ruime berghokken.

Bijzonderheden:
- Het huidige EPC werd nog opgemaakt voor de 12 zonnepanelen werden geplaatst! De woning wor

Contacter