Maison à louer

4 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11083715
Immoweb code : 11083715

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
190 mètres carrés habitables
Disponible le : 15/03/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Een bezoekmoment aanvragen kan via onze website: https://vicusvastgoed.be/nl/te-huur .
- Ga naar het respectievelijke pand en klik op ‘bezoek aanvragen’. Na invullen van ‘mijn huurprofiel’ koppelen wij spoedig terug.

NIET BELLEN

Heel ruime woning ideaal voor coliving of grote gezinnen.

In een rustige wijk vlakbij Rozebroeken vinden we deze knappe woning in renovatie (nog in afwerkingsfase). De woning heeft een monumentale gevel en is enorm energiezuinig (A-EPC). Binnenkomen doen we via de inkomhal (met apart toilet), waar we vervolgens terechtkomen in de uiterst ruime en lichtrijke leefruimte. De keuken bevindt zich vooraan en bevat alle nodige toestellen (vaatwasser, oven, koelkast, diepvries..). Verder is er nog een hele ruime tuin met reeds aangelegd terras.

Op de eerste verdieping vinden we de eerste twee slaapkamers, en een eerste badkamer met inloopdouche en dubbel wasmeubel. Op de tweede verdieping vinden we nog twee slaapkamers en een badkamer met toilet.

Sommige foto's zijn referentiefoto's gezien de woning nog in afwerkingsfase is. Deze foto's zijn een indicatie van hoe het pand zal afgewerkt zijn. De foto's zijn van een identiek project van dezelfde bouwheer. De woning zal volledig af zijn in maart.

Contacter