Maison à louer

1700€ par mois

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 11336953
Immoweb code : 11336953

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
1169 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Uitstekend gelegen op 5 minuten rijden van het centrum van St-Gillis-Waas en De Klinge, bevindt zich deze hedendaagse woning.
We betreden de woning via de inkomhal, dewelke toegang biedt tot de verschillende ruimtes. Apart toilet voorzien.

De woonkamer op tegelvloer geniet van enorm veel lichtinval door de vele raampartijen. Eetplaats voorzien met zicht en toegang op de recent bijgebouwde veranda, hetwelk mee wordt geïntegreerd met de leefruimte.
De open keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van de nodige toestellen. Zo is deze voorzien van een stoom oven, microgolf, ijskast, inductievuur en dampkap. Daarnaast biedt de keuken ruim voldoende opbergmogelijkheden.
Naast de keuken bevindt zich een aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Alsook bevindt zich hier een douchecabine.
Op het gelijkvloers, links van de inkomhal, bevindt zich ook nog een bureauruimte, dewelke dienstig kan zijn als vierde slaapkamer.

Via de trap bereiken we de bovenverdieping, dewelke ons brengt naar de drie slaapkamers van 17m², 10m² en 9m².
De betegelde badkamer dewelke is voorzien van een bad, douche, toilet en ruim badkamermeubel.

De veranda biedt de mogelijkheid om na een lange werkdag te ontspannen met een prachtig en ver uitzicht op de onderhoudsvriendelijke tuin en weilanden.

Ruime garage dewelke plaats biedt voor zowel de wagen als evt. fietsen, tuinmateriaal, etc.

Bi

Contacter