Maison à louer

*

2 chambres

Immoweb code : 11294032
Immoweb code : 11294032
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze gezellige woning vinden we terug op de Schoterweg in Tessenderlo. De woning is zeer centraal gelegen in het centrum van Schoot (Tessenderlo). Scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Het op- en afrittencomplex van de E313 is op slechts 5 minuutjes rijden van de woning.

Bij binnenkomst via de inkomhal bereiken we de woonkamer die verwarmd wordt via een pellet kachel. Aansluitend aan de woonkamer is de keuken, deze is voorzien van een kookvuur met dampkap, spoelbak en afwasmachine.

Verder aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime veranda die kan dienen als eetkamer, bureau of extra leefruimte. Tot slot op het gelijkvloers is er nog een badkamer met nieuwe douchecabine, toilet en lavabo.

Op de verdieping zijn er twee slaapkamers en een ruime berging waar eventueel wasmachine en droogkast kunnen staan.

De woning heeft een grote zuid gerichte tuin. De tuin is gemeenschappelijk met de buur en wordt onderhouden. Voor de auto is er voldoende parkeergelegenheid alsook één garage.

De huurprijs bedraagt 770,00 euro. Er komt een maandelijkse kost van 30,00 euro bij voor het verbruik van water.

De woning is meteen beschikbaar.

Spreekt deze gezellige woning jullie aan? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen u graag verder!

Contacter