Maison à louer

127 mètres carrés

Immoweb code : 11295073
Immoweb code : 11295073

Aperçu

127 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Uniek gemeubileerd en gestoffeerd appartement in de voormalige Chocoladefabriek in Tongeren. De woning heeft een woonoppervlakte van 127 m², moderne keuken, ruime woonkamer met privé tuin, toilet, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en een berging. Ook is er een privé parkeerplaats beschikbaar. De woning is van alle gemakken voorzien.

De authentieke elementen van de Chocoladefabriek zijn tijdens de renovatie bewaard gebleven, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw. Ook is er een gemeenschappelijke tuin met moestuin. Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is de woning zeer centraal gelegen en ben je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Maastricht, Hasselt, Leuven en Brussel.

Bezichtig deze woning ook digitaal en 'loop' zelf door de woning. Kijk daarvoor op onze website of via: my.matterport.com/show/?m=DMEx1wsGVy6

INDELING:

Gelijkvloers:
Inkomhal met apart toilet en houten trap naar 1e verdieping. Verder is er een keuken met inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast, afwasmachine en inductiekookplaat. De woonkamer met eetkamer is voorzien van grote raampartijen die toegang bieden tot de privé tuin met terras.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, berging en badkamer.
Slaapkamer 1: circa 18 m² met dressing en uitzicht op ...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter