Maison à louer

3 chambres

Immoweb code : 11300762
Immoweb code : 11300762

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
800 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze gerenoveerde woning (2023) vinden we terug op de Meerlaarstraat, nabij het centrum van Klein-Vorst (Laakdal). De woning is zeer centraal gelegen, op wandel- en fietsafstand van het centrum met al zijn winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Omliggende gemeenten (Tessenderlo, Ham, Veerle en Meerhout) zijn vlot bereikbaar. Het op- en afrittencomplex van de E313 bevindt zich op slechts 7 minuutjes rijden.

We betreden de woning via de inkomhal die ons leidt naar de volledig vernieuwde keuken. De keuken is voorzien van alle comfort: kookvuur (inductie) met dampkap, spoelbak, afwasmachine, combi-microgolfoven en koelkast. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime woonkamer.

Achteraan de woning treffen we de vernieuwde badkamer en het aparte toilet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en lavabo. Tot slot is er achteraan nog een gezellige (verwarmde) veranda waar het heerlijk vertoeven is.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, voorzien van een laminaatvloer. De ramen werden vernieuwd naar PVC met dubbele beglazing. Ook hebben de ramen overal rolluiken.

De woning is verder voorzien van een kelder die extra opbergmogelijkheden biedt.

De woning heeft een ruime, volledig omheinde, tuin (ca. 8a). Er is een tuinberging en een overdekt terras. De tuinberging heeft elektriciteit en verlichting.

Vooraan aan de woning is voldoende parkeergelegenheid voor

Contacter