Maison à louer

1200€ par mois

3 chambres 252 mètres carrés

Immoweb code : 11353167
Immoweb code : 11353167

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
252 mètres carrés habitables
262 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- Bezoeken enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

In Sint-Maria-Oudenhove, een deelgemeente van Zottegem, op een perceel van 2a60, treffen we deze prachtige nieuwbouwwoning aan met een adembenemend uitzicht. Woorden schieten tekort om de sfeer ervan te omschrijven.

Deze bijzondere woning met een bew. opp. van maar liefst 252m² heeft een solide structuur en verkeert in uitstekende staat.

Op het gelijkvloers hebben we naast de zeer ruime inkomhal, een apart toilet, de 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Aan opbergruimte geen gebrek met de voorziene inbouwkasten.

Via de houten vaste trap komt u terecht op de 1 VD, hier kunt u de lichtrijke eetplaats (34m²) met prachtig uitzicht terugvinden. Alsook een volledig uitgerust keuken voorzien van alle keukentoestellen. Vervolgens de ruime leefruimte (28m²), een 2de toilet en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine/droogkast. Ook kunt u een mezzanine terugvinden die u kunt omtoveren tot bureaugedeelte/zitplaats.

Deze woning is voorzien van vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, een warmtepomp en beschikt over mogelijkheid voor het opladen van een elektrische wagen.

Kortom, bent u opzoek naar een woning voorzien van alle hedendaagse comfort in de Vlaamse Ardennen? Dan is dit zeker een kanshebber.

Wenst u meer info of een bezoek in te plannen, dan kan dit via [email protected].

Contacter