Maison à vendre

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 10504725
Immoweb code : 10504725

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
62 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT OP DE 1e BEZOEKDAG - Deze leuke starterswoning bevindt zich op een centrale locatie, nabij het bruisende centrum van Aalst. Kinderopvang, scholen, winkels, bushaltes, ziekenhuis, bevinden zich op wandel-/ fietsafstand! Ook de oprit van de autostrade bevindt zich in de nabije omgeving: van hieruit is men slechts 15 min van Gent en 20 min van Brussel verwijderd!
Deze op te frissen rijwoning biedt veel potentieel en werd reeds deels gerenoveerd in de laatste jaren met oa een nieuwe badkamer, en vernieuwing van de lichtkoepel en het dak van de achterbouw. Bovendien is de elektrische installatie conform!
We komen via de aparte inkomhal binnen in de verrassend ruime woonkamer met gaskachel. We gaan verder naar de lichtrijke keuken diepraktisch is ingericht en zeker nog een rondje mee kan.
Achter de keuken bevindt zich de recent vernieuwde badkamer met toilet, wasmeubel en ligbad. Er bevindt zich tevens nog een apart gemetste berging en een gezellig terrasje. Hier is het zalig vertoeven na een drukke werkdag!
We nemen de trap naar boven. Hier vinden we, naast de nachthal, 2 ruime en lichtrijke slaapkamers, alsook een zolderluik naar de ruime, reeds deels geïsoleerde zolder, dewelke de mogelijkheid biedt om 2 extra slaapkamers te creëren.
Deze ideale starterswoning is uitermate praktisch ingericht en de beschikbare ruimte werd werkelijk optimaal benut! Ze is dan ook een absolute topper in haar prijsklasse! Voor de snelle beslissers!

Contacter