Maison à vendre

329000€

3 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11356183
Immoweb code : 11356183

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
170 mètres carrés habitables
379 mètres carrés de terrain

Description

Instapklare woning met 3 slaapkamers aan de stadsrand van Aa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze woning is een echt pareltje! Licht, ruimte en strakke lijnen staan centraal. De woning is ingericht met de beste materialen en is gelegen in een rustige straat achter het zwembad van Aalst. Op wandelafstand van openbaar park met looppiste, ziekenhuis en golfclub de Kluizen.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal, zeer ruime leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken en aparte berging. Vanuit de keuken heeft u zicht het aangelegde terras en grote tuin.
Tussen het terras en de tuin is nog een apart bijgebouw dat kan dienen voor verschillende doeleinden (alle voorzieningen aanwezig) via een weg naast de woning is dit ook bereikbaar, ideaal voor fietsen of kleine zelfstandige.
Eveneens is er op het gelijkvloers een apart toilet en badkamer met lavabomeubel en ruime inloopdouche.

Op het eerste verdiep is er een eerste ruime klare slaapkamer die kan afgesloten worden en twee aparte slaapkamers. De zolder is nog niet ingericht maar kan wel afgewerkt worden voor extra kamers. Aan ruimte geen gebrek in deze woning! Nieuwe centrale verwarming op aardgas, elektriciteit en sanitair volledig vernieuwd, dubbele beglazing (aluminium), nieuwe keuken en badkamer, overal LED-verlichting dus laag energieverbruik.

Prijs/kwaliteit is dit een topwoning!!

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Remko op het nummer 0485/ 72. 62. 39.

Contacter