Maison à vendre

347500€

1 chambre 87 mètres carrés

Immoweb code : 11391726
Immoweb code : 11391726

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
87 mètres carrés habitables
374 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze volledig instapklare woning bevindt zich op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en het OLV ziekenhuis.

Dit moderne huis bevat een gezellige en warm ingerichte zithoek met aanpalend een ruime en open, volledig geïnstalleerde, keuken.

De bovenverdieping is volledig ingericht in loft-stijl. U waant zich echt op vakantie met het comfort van de ingemaakte kasten, de luxueuze badkamer met centraal ligbad én inloopdouche alsook de glazen wand tussen badkamer en slaapkamer.

De tuin, achter de woning, zorgt ook voor zalig genieten met mogelijkheid voor veel knusse hoekjes. Zowel overkapping als open ruimte is voorzien in de tuin.

De garage geeft plaats voor 2 kleine auto's of een grote wagen en nog extra opbergruimte. Ook binnen in huis is er aparte opbergruimte voorzien.

Extra pluspunten is het gunstig EPC-certificaat dat 2,5 jaar geleden werd behaald. Volledige buitengevelisolatie met siliconenharspleister. Dakisolatie met opencellig en hoog isolerend PUR schuim. Hoog rendement alu ramen en beglazing (inclusief doorvalbeveiliging). Design afwerking aan garage en garagepoort met houten lamellen.

Contacter