Maison à vendre

285000€

2 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11067366
Immoweb code : 11067366

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
120 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze energetisch gerenoveerde woning te Moorsel met tal van extra troeven. Bij de renovatie werd er vooral gebruik gemaakt van eigentijdse materialen die zorgen voor een moderne uitstraling.

Betreed de woning via de inkomhal en ontdek via de glazen deur de gezellige woonkamer met open haard. De volledig uitgeruste nieuwe keuken met alle apparatuur, waaronder een inductie kookplaat, koelkast en vaatwasser.
Een ruime garage biedt plaats voor opslag, auto en fietsen. De badkamer op het gelijkvloers zorgt voor extra gemak, en de aangename koer biedt een perfecte buitenruimte.
De kelder, bereikbaar via een betonnen trap, is ruim en droog, ideaal voor extra opslag. Het gelijkvloers is algemeen voorzien van een keramische vloertegel. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, en de mogelijkheid om een terras aan te leggen op het platte dak. Hier werd algemeen een laminaatvloer voorzien.

Geniet van lagere energierekeningen en een groenere levensstijl dankzij de volledige energetische renovatie. Het EPC B-label getuigt van de inzet voor duurzaamheid.
De woning is in nieuwstaat, elektriciteit conform, geen asbest aanwezig, dubbele beglazing in pvc profielen, sectionale poort, en nog veel meer.

Voor meer informatie of een bezoekje ter plaatse, contacteer ons via [email protected] of via 053 / 89 99 66.

Contacter