Maison à vendre

587000€

3 chambres 242 mètres carrés

Immoweb code : 11378385
Immoweb code : 11378385

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
242 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze stijlvolle lichtrijke woning met grote bewoonbare oppervlakte en een gunstige EPC-score B bevindt zich in de Faluintjesstreek in Baardegem, deelgemeente van Aalst. De woning is rustig gelegen en goed bereikbaar.
Gelijkvloers: u komt binnen in een hoge inkomhal die reikt tot aan de nok van het dak met veel lichtinval. De hal geeft toegang tot een toilet, garage, een betegelde trap naar de bovenverdieping, een ruimte die kan dienst doen als bureel, speel- of leeskamer. Via een glazen deur komt u in de living met eet- en zitkamer met zicht op tuin en aangrenzend ruim terras. Het plafond in de zitkamer is verhoogd met een driehoekvormige constructie in cederhout. De leefruimte is direct verbonden met een goed ingerichte keuken met eethoek. Via een schuifdeur in de keuken komt u terecht op een overdekt terras, aansluitend met het terras aan de living. De keuken geeft toegang tot wasplaats en garage. De garage biedt ruimte voor twee wagens en is uitgerust met een automatische sectionaalpoort, een elektrische laadpaal en 4 lithium batterijen gekoppeld aan de zonnepanelen.
De bovenverdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers (waarvan de grootste met dressing en aparte badkamer), en een tweede badkamer. Deze verdieping is voorzien van 5 dakventers met zonwering via elektrische bediening.
Algemeen: de ruimtes worden verwarmd met muurverwarming (niet alle muren), wat een aangename en gelijkmatige warmte oplevert en zuinig is in verbruik.
Er is een tuinberging van 20 m² aanwezig.

Contacter