Maison à vendre

* 371053€

3 chambres 104 mètres carrés

Immoweb code : 11034086
Immoweb code : 11034086
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
104 mètres carrés habitables
320 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Open nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers en tuin te Aarschot

Ligging:
Deze open bebouwing maakt deel uit van nieuwbouwproject Roodhuisveld, gelegen in de Oude Mechelsebaan in Aarschot, net buiten het centrum. Hier worden 31 nieuwe woningen gebouwd in een gesloten, halfopen en open karakter. Je komt terecht in een straat met veel groen, waar je kan nog genieten van een rustgevend en landelijk gevoel. Met de fiets bereik je heel eenvoudig scholen en winkels in de directe omgeving. Moet je toch weg met de wagen? Dan geniet je van een vlotte verbinding met de snelweg en grotere omliggende steden zoals Antwerpen en Brussel.

Indeling:
Je komt de woning binnen in de inkomhal met gastentoilet. Vooraan vind je de leefruimte met aan de tuinzijde de eetkamer met open keuken. Via de schuifraam bereik je de tuin met gezellig terras. Aansluitend aan de keuken is er nog een ruime berging voorzien met wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers en de ruime badkamer.

Troeven:
- goede bereikbaarheid
- wonen in een groene omgeving
- energie-efficiënte woning
- wijzigingen kunnen steeds besproken worden
- beschikbaar na oplevering
- verkoop onder 12% registratierechten op grondwaarde en 21% btw op constructiewaarde Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen

Contacter