Maison à vendre

Faire offre à partir de

5 chambres 260 mètres carrés

Immoweb code : 10160973
Immoweb code : 10160973

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
260 mètres carrés habitables
1919 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime woonst met kantoorruimte, 5 slaapkamers en prachtige tuin op 1.919m² in centrum Aarsele!
Ligging: rustig gelegen vlakbij centrum Aarsele (met slager, bakker, winkels, school, …) en op 7 min. rijden van Tielt en 10 min. van Deinze.
Indeling:
Gelijkvloers: kantoorruimtes (140m²). Dit kantoorgedeelte is te bereiken via een overdekte toegang en bestaat uit een inkomhal met wachtruimte, toilet, 2 bureelruimtes, keuken- stook- en archiefruimte. Deze ruimtes kunnen voor meerdere doeleinden ingericht worden (bv. vrij beroep, kantoor, kangoeroe- of zorgwoning, …).
Eerste verdieping: woongedeelte (met aparte toegang via een trap aan de zijkant en achteruitgang op tuinniveau - ook te bereiken via een binnentrap vanuit de kantoorruimte).Indeling: inkomhal, traphal, toilet met handenwasser, ruime woonkamer met ontvangstruimte, zithoek en eetplaats. Aansluitend vinden we de open keuken met ontbijthoek, voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, microgolf, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Vervolgens is er de wasplaats en koele berging.
Tweede verdieping: 5 ruime slaapkamers (1 met dakterras) + badkamer met ligbad, dubbele wastafel en ingemaakte kasten, aparte douchekamer en apart toilet.
Zolder: te bereiken via een vlizotrap (extra stockageruimte).
Ruime garage (2 wagens), tuin- en fietsenberging.
Prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin met ruim terras en creëert een absolute oase van privacy en rust.
Vooraan zijn er 3 private parkeerplaatsen.

Contacter