Maison à vendre

398000€

3 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 11277315
Immoweb code : 11277315

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
219 mètres carrés habitables
495 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze KARAKTERVOLLE HOEKWONINGEN zijn gelegen te Aartrijke met name op de hoek van de Eernegemsestraat 39 en de Dorpswegel 1. Op heden betreffen dit 2 woningen met een goedgekeurd bouwplan voor 3 WONINGEN.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* PROJECTGROND | 3 WONINGEN
* GOEDGEKEURDE VERGUNNING

WONING 1 = U komt binnen via de inkomhall met apart gastentoilet. Vervolgens is er de leefruimte met aansluitend de ingerichte keuken voorzien van een praktische berging en met zicht op de tuin. Het verdiep omvat 2 slaapkamers en de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | douche | toilet). In de dakverdieping is de 3de slaapkamer voorzien. Deze woning is voorzien van een vrijstaande garage.

WONING 2 = U komt binnen via de inkomhall met apart gastentoilet. Vervolgens is er de open ingerichte keuken met praktische berging verder is er de lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin. Het verdiep omvat 2 slaapkamersen de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | douche | toilet). In de dakverdieping is de 3de slaapkamer voorzien. Deze woning is voorzien van een vrijstaande garage.

WONING 3 = U komt binnen via de inkomhall met apart gastentoilet. Aansluitend is er de leefruimte met open ingerichte keuken en praktische berging met zicht op de tuin. Het verdiep omvat 2 slaapkamers en de ingerichte badkamer (lavabo met meubel | douche | toilet). In de dakverdieping is de 3de slaapkamer voorzien. Verder is de woning nog uitgerust met een inpandige garage.

Contacter