Maison à vendre

495000€

3 chambres 225 mètres carrés

Immoweb code : 11153843
Immoweb code : 11153843

Aperçu

3 chambres
225 mètres carrés habitables
88 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij Oever 22, een intrigerend pand dat wacht op zijn volgende hoofdstuk in het hart van Antwerpen. Dit handelshuis biedt een zeldzame kans voor renovatie-enthousiastelingen en/of investeerders om een uniek stukje erfgoed nieuw leven in te blazen.

Met zijn statige gevel die de charme van vervlogen tijden uitstraalt, belichaamt dit pand de klassieke architectuur die de straten van Antwerpen siert. Met zijn ruime indeling en karakteristieke details biedt het pand een uitstekende basis voor een veelzijdige herbestemming.

Hoewel het pand op zoek is naar een liefdevolle hand om zijn potentieel te onthullen, biedt het een inspirerend canvas voor creatieve visies.

Gelegen op een bevoorrechte locatie in het bruisende centrum van Antwerpen, profiteert deze eigendom van de voordelen van een levendige omgeving. Omringd door boetieks, restaurants en leuke bars en cafes, wordt de toekomstige eigenaar uitgenodigd om deel uit te maken van de dynamiek van deze historische stad.

Of u nu droomt van een unieke winkelruimte, een artistiek atelier of uitermate interessante AIRBNB mogelijkheden , Oever 22 biedt een unieke kans om uw visie werkelijkheid te laten worden. Grijp deze kans om deel uit te maken van de rijke geschiedenis van Antwerpen en creëer een erfgoed van uw volgende meesterwerk.

Contacter