Maison à vendre

550000€

3 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11085633
Immoweb code : 11085633

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
210 mètres carrés habitables
60 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Geen immo!

Stijlvolle, volledig gerenoveerde herenwoning gelegen in de Lange Leemstraat, vlak tegenover het Groen Kwartier. Winkels, scholen, horeca op wandelafstand. Stadscentrum en Berchem station vlot bereikbaar te voet, met fiets of openbaar vervoer. Indeling: gelijkvloers: ruime hal met hoge plafonds, toilet, keuken en eetkamer die uitgeeft op een stadskoer. Vloeren in lichte keramische tegels (terrazzo-stijlà. Trap met dakterrasje op de tussenverdieping; eerste verdieping: ruime woonkamer in L-vorm met veel natuurlijke lichtinval en mogelijkheid tot creëren van werkhoek; tweede verdieping: 2 slaapkamers, een badkamer met douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en toilet; derde (zolder) verdieping: master bedroom en een badkamer met douchecabine, wastafel en hangtoilet. De vloeren op de verdiepingen en trap zijn in parket. Er is ook een kelder over de volledige grondoppervlakte van het huis, voorzien van een tegelvloer en aansluitingen voor wasmachine(s). Voorgevel en achtergevel afgewerkt met achtergevel 12cm isolatie.

EPC score C dateert nog van voor de achtergevelisolatie, intussen zou dit op score B uitkomen. Renovatie dateert van 2022.

Momenteel verhuurd aan 1.500 EUR per maand (excl. kosten) maar huurovereenkomst loopt af op 30/04/2024 en huuropzeg werd reeds betekend. Huurder wenst wel eventueel te blijven indien gewenst.

Voor meer info en bezichtiging tel 0473/430.177

IMMO dient zich te onthouden!

Contacter