Maison à vendre

599000€

5 chambres 307 mètres carrés

Immoweb code : 11310021
Immoweb code : 11310021

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
307 mètres carrés habitables
112 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Unieke woning met vijf slaapkamers, twee badkamers en stadstuin in het begeerde Zurenborg!

De woning heeft volgende indeling: via de ruime inkomhal heeft men toegang tot de gelijkvloerse verdieping met vloerverwarming. Aansluitend bevindt zich de keuken (ondertussen reeds opgefrist) die toegang geeft tot de gezellige stadstuin met terras, de kelder (ca. 60m2) en een apart toilet. Aan de voorzijde bevindt zich een polyvalente ruimte/leefruimte.

Op de eerste verdieping met hoog plafond bevindt zich een eerste zeer ruime slaapkamer waar opsplitsing tot een tweede slaapkamer mogelijk. Ook vindt men hier een eerste badkamer met douche, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De tweede verdieping, ook met hoog plafond, is voorzien van een open polyvalente ruimte, een tweede en derde slaapkamer, een dressing en de tweede badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Via de derde verdieping betreedt men de leefruimte op parketvloer ook met vloerverwarming. Aan de achterzijde heeft men toegang tot het bovenste terras. Er bevindt zich hier ook een tweede leefruimte die ingericht kan worden als slaapkamer.

Belangrijkste troeven:

- Zeer centrale ligging in het begeerde Zurenborg
- Gezellige en zonnige stadstuin met veel privacy

307m2 bewoonbare oppervlakte cfr EPC.

P en G score: klasse B.

Wenst u een een bezoek of meer informatie? Dan kan u ons steeds contacter

Contacter