Maison à vendre

698000€

4 chambres 247 mètres carrés

Immoweb code : 11332008
Immoweb code : 11332008

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
247 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze prachtige stadswoning die een perfecte combinatie biedt van stijlvol wonen en het gemak van een bruisende stad. Met 4 slaapkamers en de mogelijkheid om een 5de te creëren, is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en ruimte. De stadstuin van 60 m² biedt een oase van rust midden in de stad.
Kenmerken:
- Ligging: Deze woning bevindt zich op een ideale locatie, met alle voorzieningen op loopafstand. Winkels, restaurants en scholen zijn gemakkelijk bereikbaar. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot de aankoop van een autostaanplaats aan de overkant van de straat, waardoor het parkeervraagstuk eenvoudig opgelost wordt.
- Architectuur: Geniet van natuurlijk licht dankzij de lichtstraten die strategisch zijn geplaatst om de woning te verlichten. De moderne architectuur gecombineerd met hoge plafonds, zorgt voor een eigentijdse uitstraling.
- Indeling: Met 4/5 ruime slaapkamers biedt deze woning de perfecte leefruimte voor gezinnen. De droge kelder biedt extra opslagmogelijkheden.
- Afwerking: Hoogwaardige afwerkingen sieren de woning, van de moderne badkamer met zowel een douche als een bad tot de lichte en ruime kamers.
- Buitenruimte: De stadstuin van 60 m² is een ideale plek voor zowel kinderen om te spelen als voor volwassenen om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Dit is een unieke kans om te investeren in een woning en zo te genieten van de gemakken van de stad zonder in te leveren op comfort.
GEEN IMMO AUB

Contacter