Maison à vendre

205000€

4 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 11246925
Immoweb code : 11246925

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
56 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren huis met 4 slpks en dakterras te koop in Antwerpen

Ligging:
De woning ligt centraal gelegen in een bruisende buurt. Winkels, horeca en openbaar vervoer bevindt zich in de nabije omgeving.

Beschrijving:
We betreden de woning in de inkomhal dewelke uitgeeft op de leefruimte. De leefruimte beschikt over een ruime oppervlakte en veel natuurlijke lichtinval, hierdoor krijgen we meteen bij het betreden van deze ruimte een open en aangenaam gevoel. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich een geïnstalleerde keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is geïnstalleerd met ligbad, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de 2de verdieping bevinden zich nog 2 resterende slaapkamers. Tot slot is er een leuk dakterras. Uitstekende woning voor starters of grotere gezinnen.

Bijzonderheden:
- EPC F 643 kWh/m2/jaar
- Ideale ligging
- Renovatieverplichting
- Dakterras
- 4 slaapkamers
- Dubbel glas

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in ee

Contacter