Maison à vendre

750000€

3 chambres 214 mètres carrés

Immoweb code : 11284159
Immoweb code : 11284159

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
214 mètres carrés habitables
143 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het huis ligt in een residentiële woonwijk met zicht op een groen plein, vlakbij de stad en invalswegen, goed gelegen richting Brussel en Gent. In je achtertuin het Mastvestpark , park den Brandt en voor wat cultuur het Middelheimpark. Met de fiets ben je op 15 minuutjes in het hart van de stad.

Deze authentieke jaren ’30 woning werd getekend door Eduard v. Steenbergen, tijdgenoot van Leon Stijnen en één van de vooraanstaande Belgische modernisten. De brede typische gevel, met mooie dubbele inkomdeur, valt onmiddellijk op in het staatbeeld. Deze stijl zet zich verder in de woning met de volledig in marmer uitgevoerde inkomhal en de prachtige originele trap in smeedwerk, wat samen met de sierlijke koepel het sierstuk van de woning is.

De mooie , in L- vorm, lichte leefruimte met open haard bevindt zich op de eerste verdieping, achteraan de keuken in bruine marmer met zicht op het gevel brede zonneterras met buitentrap naar de stadstuin.
Op de 2de verdieping , een ruime badkamer (met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad), wc en 3 slaapkamers, waarvan de kleinste gebruikt wordt als dressing.
Op het gelijkvloers vinden we nog een wasruimte, berging, wc en garage, aanpalend aan de tuin.

TROEVEN
Locatie
Authentieke elementen
Licht
Tuin / terras
Garage

DOCUMENTEN
Asbestattest, EPC en AREI zijn inorde gebracht en beschikbaar

KIJKDAGEN enkel op afspraak, contact via 0478 24 51 37
Donderdag 25 april - zaterdag 27 april - zondag 28 april

Contacter