Maison à vendre

395000€

4 chambres 296 mètres carrés

Immoweb code : 11334082
Immoweb code : 11334082

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
296 mètres carrés habitables
114 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen herenhuis met mogelijkeid tot 6 slpk en tuin te koop

Dit herenhuis te koop is gelegen aan de Sint-Bernardsesteenweg, vlakbij het Kielpark en Den Tir. Verder bevinden zich horeca, winkels, invalswegen en openbaar vervoer in de directe omgeving.

U betreedt deze prachtige herenwoning via de charmante inkomhal. Vanuit deze hal hebben we toegang tot de ruimte voor vrij beroep, met aansluitend een toilet en berging. Voorts op het gelijkvloers vinden we de noordoost geörienteerde tuin en een trap met toegang naar de ruime kelder voorzien van veel opbergruimte.
Op de eerste verdieping vinden we de leefruimte die geniet van veel lichtinval, hoge plafonds, een prachtige glazen deur en behoud van authentieke elementen met aansluitend de keuken.
Op de tweede verdieping vinden we een dressing en drie eventueel vier ruime slaapkamers terug welke op verschillende manieren kan worden ingedeeld.
Als laatste beschikt deze woning over een derde verdieping voorzien van nog 2 extra ruime slaapkamers, een badkamer met 2 wastafels, bad, douche, en toilet.
Ook is er de mogelijkheid om een garagebox vlakbij het gebouw bij aan te kopen aan 25.000 euro gelegen in de Zeelandstraat.

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? B

Contacter