Maison à vendre

* 435000€

4 chambres 178 mètres carrés

Immoweb code : 11316637
Immoweb code : 11316637
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
178 mètres carrés habitables
271 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De moderne halfopen en instapklare woning is nieuw gebouwd in 2023 met hoogwaardige materialen en zeer energiezuinig afgewerkt. De woning is uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen en driedubbele beglazing aan alle ramen. Aan de zijkant van de woning kunt u de auto parkeren in de carport. De woning is modern en comfortabel ingericht.

U betreedt de woning via de inkomhal, die voorzien is van een gastentoilet, en komt zo terecht in de leefruimte bekleed met parketvloer. De verschillende grote ramen aan de voor- en zijkant van de woning zorgen voor uitstekende lichtinval in de living.

Aansluitend aan deze leefruimte vinden we een prachtige openkeuken met een keukeneiland. Deze volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, en combi-microgolfoven. Vanuit de keuken kunt u genieten van een mooi uitzicht over de grote tuin. Naast de keuken bevindt er zich een berging met wasmachine- en droogmachine-aansluitingen en de condensatieketel.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met parketvloer, een badkamer met ligbad en douchehoek, en een aparte wc. Een verdieping hierboven – onder het lessenaarsdak – is er nog een vierde slaapkamer die eventueel ook als bureau of speelruimte gebruikt kan worden. Naast deze slaapkamer is er nog een kleine ruimte die mogelijk als kleine berging gebruikt kan worden.

Contacter